Няма нужда да търсите нещо специално. Просто се научете да

...
 
Няма нужда да търсите нещо специално. Просто се научете да
Коментари Харесай

Думи, които проправят пътя към сърцето на мъжа според неговата зодия

 

Няма потребност да търсите нещо особено. Просто се научете да избирате верните думи, да постигнете взаимно схващане и да цените възприятията.

 

Овен: „ Брилянтно! Никой не е правил сходно нещо преди теб! “

Активният и изобретателен Овен постоянно е лидер на екипа. Той би трябвало да се усеща като приет пионер. Ако желаете да го завладеете, тогава от време на време му казвайте за неговата изключителност.

Телец: „ Много сетивен и хубав си! “

Трудно е да се откри някой, който цени хубостта повече от Телеца. Тази фраза в същинския смисъл на думата може да разсъни в него усеща, разнообразни от всички други. Ако той желае да ви запознае с резултатите от своите наблюдения, не забравяйте да дадете своя позитивен коментар.

Близнаци: „ Какво друго ще опиташ? “

При Близнаците главният източник на тяхната жизнеспособност е непрекъснатата интензивност и творчеството. Опитайте се да разсъните у колегата си желанието да сътвори нещо особено.

Рак: „ Остани си у дома, чака те вкусна вечеря. “

Ракът обича фамилния уют и вкусната храна, тъй че пътят към сърцето му е през стомаха. Колкото по-активно се грижите за него, толкоз по-внимателен ще бъде той към вас.

Лъв: „ Страхотен си! “

Вероятно Лъвът е единственият измежду всички зодиакални съзвездия, който не може да живее без внимание и нови достижения. Докато вашата хвалба е откровена, Лъвът ще се покланя на своята единствена кралица.

Дева: „ Не мога да очаквам и минута повече. Обясни ми бързо! “

Този човек е въплъщение на мира. Девата обича да мисли за протичащото се дълго време. Няма задача, която той да не може да извърши. Ако се обърнете към него за помощ, това ще направи мъжът Дева още по-щастлив.

Везни: „ Искам да чуя твоята позиция. “

Везните са първенци по сполучливи връзки. Дайте на този човек късмет да бъде част от нещо значимо и в очите му незабавно ще блесне светлина.

Скорпион: „ Мога да приказвам за това единствено с теб … “.

Той цени искреността и уважението. Ако споделите тайните си с него, ще го спечелите. Скорпионът ще повярва на всичко, което му кажете.

Стрелец: „ Да отидем някъде? “

Дори това пътешестване да се реализира и не чак толкоз скоро, мисълта за него ще стопли душата му. Той е авантюрист, което значи, че ще спечелите вниманието на Стрелеца с желанието си да отидете някъде с него.

Козирог: „ Ти правиш повече от всеки различен! “.

Представителите на този знак се отличават с рядка композиция от упоритост, самообладание и отговорност. Малко хвалебствие към Козирога няма да му попречи да продължи да работи интензивно за бъдещето си.

Водолей: „ Може би би било по-добре, в случай че постъпим по друг метод? “.

Водолеят постоянно търси благоприятни условия и аргументи да се измъкне от тълпата. Насърчавайте го в неговите желания, кажете, че никой не е правил това преди него и сърцето му ще бъде ваше.

Риби: „ Когато си в близост, се усещам доста по-добре! “.                                                            

Симпатията и съпричастността са неразделни черти на характера на всички представители на знака Риби. Позволете на колегата ви да почувства цялостната мощ на прочувствената връзка сред вас. Тогава той ще има силата постоянно да ви прави щастливи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР